bg
SAPIENT Advisory
Nám. 1. mája Bratislava
114
projektov
27
konzultantov
25
rokov skúseností
ipad

O NÁS

Sme nezávislé firmy a poradcovia, ktorí spojili prostredníctvom družstva SAPIENT Advisory svoje sily v záujme poskytnutia čo najkvalitnejších služieb pre podnikateľské subjekty, využili pri tom právnu formu DRUŽSTVO, ktorá zabezpečí aby:

  • klienti vždy vedeli, kto zodpovedá za kvalitu objednaných a dodávaných služieb,

  • členovia družstva nestratili svoju pôvodnú podnikateľskú identitu a aby prostredníctvom družstva podnikali vtedy, keď to klientom a im samotným dáva zmysel.

Služby

Čo je náš “core bussines”?

Zvýšenie predaja

Hľadáme všetky možnosti, ako pomôcť zvýšiť predaj.

Optimalizácia nákladov

Nachádzame možnosti na optimalizovanie všetkých druhov nákladov.

Zodpovednosť za riadenie firmy

Vieme prevziať na dohodnutú dobu exekutívnu zodpovednosť za riadenie firmy (napr: pri prevzatí novej firmy alebo v nejakej krízovej situácii).

Manažovanie veľkých projektov

Dokážeme prevziať zodpovednosť za manažovanie veľkých projektov.

Background

Viac o SAPIENT Advisory

Firma v záujme maximalizovania úžitku pre klienta integruje know-how a realizačné kapacity spolupracujúcich firiem, čo je hlavným motívom jej vzniku.

Celkový obrat firiem, spolupracujúcich v rámci SAPIENT Advisory, presiahol v roku 2020 jeden a pol milióna euro.

SAPIENT Advisory disponuje kapacitou tridsiatich konzultantov, analytikov a programátorov, pričom do tohto počtu nepočítame desiatky ďalších spriatelených freelancerov.

Čo máme v “obálke”?

Našim hlavným cieľom je pomôcť majiteľom a ďalším kľúčovým ľuďom vo firmách maximalizovať úspech v podnikaní,

“úspech v podnikaní” sa dá merať mnohými spôsobmi, pre niekoho je to zisk, pre iného získanie nových trhov, pre ďalšieho nová akvizícia a expanzia, niekedy sa tak vníma uvedenie nového produktu na trh, zavedenie novej technológie, zvládnutie veľkej investičnej akcie. A niekedy zvládnutie veľkej zmeny na trhu, napr. v dôsledku celosvetovej pandémie alebo zaseknutej lode v Suezskom prieplave.

Background